El món rural català necessita la teva aportació. El seu futur depèn pot dependre de tu i per aquest motiu l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, conjuntament amb el Departament Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC), i l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), et convoquen a dir-hi la teva i a participar en la seva construcció.
L’Agenda Rural de Catalunya, un full de ruta per al desenvolupament territorial, socioeconòmic i ambiental, que incorpora els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), vol situar els territoris rurals al centre del debat i per aquest motiu demana un treball conjunt de tot el país per construir una Agenda Rural de Catalunya.
Un cop finalitzades les fases d’aportacions inicials i els tallers virtuals de l’Agenda Rural de Catalunya, ara s’han obert les inscripcions per portar a terme la fase de participació presencial.
A la Catalunya Central, el territori de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, el taller tindrà lloc a Prats de Lluçanès el proper 15 de juliol de 18h a 21h.
Les inscripcions als tallers territorials estaran obertes fins al dia abans de la celebració de l’acte i es poden fer en aquest enllaç.
El límit de places dels tallers presencials és de 70. A més del taller a Prats de Lluçanès, es celebraran tallers arreu de Catalunya. N’hi haurà per exemple a Calaf, La Seu d’Urgell, Balaguer, Blancafort, Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona, Besalú o Caldes de Montbui, entre altres.
Per consultar tota la informació sobre els taller territorials de l’Agenda Rural de Catalunya pots visitar aquest enllaç.
Tothom qui ho vulgui, ja sigui a nivell individual, entitats, associacions, administracions, agents econòmics i socials, pot participar en els diferents tallers. Aquests estaran dinamitzats i treballaran la visió col·lectiva i de futur de cada territori.
L’Agenda Rural de Catalunya la coordina la Secretaria d’Agenda Rural i la Comissió Redactora, formada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i el Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible (CADS).